Termékek Termékfelvétel Vásárlás Rólunk
Termékfelvétel

Kik jelentkezhetnek alkotóként?

Minden magyar nemzetiségű személy, csoport, cég (művész, népművész, képzőművész, grafikus, kézműves, iparművész, tervező, designer, kreatív ember, fotóművész, szabadúszó, alkotókedvű személy, diák), csoport, cég, szervezet. 18 év alatti személy jelentkezésénél a szülő, gondviselő beleegyezése szükséges. A számlaképesség alapkövetelmény!

Mennyi időn belül kerülhet fel a termékem a webshopba?

A termékregisztrációs lapod beérkezésétől számított néhány napon belül választ kapsz az elbírálás eredményéről. Pozitív válasz esetén a termékregisztrációs lap elküldésétől számított pár napon belül terméked már fel is kerülhet a webshop kínálatába! Ehhez már csak a megállapodás aláírására van szükség. A raktárkészletedet akár egy napon belül is feltöltheted (ez tőled függ). Tehát akár egy héten belül bekerülhetsz a HD designerei közé.

Hogy kapom meg a termékeim után a bevételemet?

Az eladott termékeid után minden hónap 5-éig utaljuk át a bevételedet a bankszámládra, amennyiben az eléri a 10,000 Forintot. (Ha a bevételed az adott hónapban nem éri el a 10,000 Forintot, csak a következő hónapban, akkor a következő hónap 5-éig kerül kifizetésre a két hónapi bevételed egyszerre.)

Honnan tudom, hogy a raktáron lévő termékeim fogytán vannak?

A Hazai Design oldalára való bejelentkezés után a Termékeim menüpontban nyomon követheted termékeid raktárkészletét és eladási statisztikáját.

Hogyan szüntethetem meg a termékeim árusítását?

Amikor felmerül benned, hogy termékeid értékesítését megszüntesd a webshopban, mindenféleképpen vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a lehetőségeket és a további teendőket.

Mi történik akkor, ha nem fogynak a termékeim?

Ha a termékeidből 90 nap alatt egy darab sem kelt el, akkor automatikusan e-mailt kapsz róla. Ekkor választhatsz, hogy leakciózzuk ezeket, vagy megszüntessük árusításukat.

Ha első próbálkozásra nemleges választ kaptam, beküldhetem-e újra?

Nincsen értelme még egyszer beküldeni ugyanazt a terméket, de ha időközben javítottál rajta, átalakítottad, tökéletesítetted, nyugodtan küldd be újra, hátha ezúttal a szerencsés kiválasztottak között leszel.