Termékek Termékfelvétel Vásárlás Rólunk
Termékfelvétel
Hozd a formád!
Van egy terméked, amit szeretnél megmutatni, eladni másoknak?
Itt az alkalom, hogy megmutasd Magyarországnak vagy akár a világnak!

Kézzel vagy géppel készült, egyedi, kisszériás termékeket vagy sorozatgyármányokat várunk, melyek ötletesek, hasznosak, játékosak, esztétikusak, képviselnek valamilyen művészi értéket és persze Hazaiak.

A Hazai azt jelenti, hogy magyar ötlet alapján vagy magyar kezek által készült termék legyen. Ez lehet teljesen új vagy már forgalomban lévő, itthon vagy külföldön gyártott vagy akár otthon, saját szabadidődben elkészített alkotás is. Terméked legyen ötletes, valamilyen módon különleges és magyarsága ne csak külsejében és a piros-fehér-zöld szinekben nyilvánuljon meg.

Lehetsz művész, népművész, képzőművész, grafikus, kézműves, iparművész, tervező, designer, kreatív ember, fotóművész, szabadúszó, alkotókedvű személy vagy diák. Emellett természetesen várjuk cégek, alkotóműhelyek és csoportok jelentkezését is.

Oldalunkon a jelenkori magyar tárgykultúrát mutatjuk be és állandó értékesítési lehetőséget biztosítunk a tehetséges és vállalkozó kedvű magyaroknak!

Nem kell foglalkoznod az eladással, a vásárlókkal és a rengeteg papírmunkával, csak gondolkodj, tervezz és készíts újabb dolgokat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet és termékeddel szeretnél csatlakozni a magyarországi design kultúrához, akkor olvasd Tovább>>