Termékek Termékfelvétel Vásárlás Rólunk
Termékfelvétel

A termékek kiválasztásáról

A Hazai Design csapata az alábbi szempontok alapján bírálja el az árusításra szánt termékeket: ötletesség, használhatóság, játékosság, esztétika, minőség, kivitelezés, innovativitás, piacképesség. Ezeket a szempontokat mindenképp tartsd te is szem előtt, mielőtt kitöltenéd a Termékregisztrációs lapot. Kérjük győződj meg róla, hogy terméked eladható minőségű és megállja helyét a piacon is.

Alacsony árú egyedi termékek

Alacsony árú, egyedi termékeket nem ajánlatos beküldeni. Ilyen esetekben inkább készíts belőle 5-10 darabot és így már egyből kis szériás lesz a terméked. Csak 10 000 HUF felett áll módunkban kifizetni a bevételedet.

Árképzés

A termékek beárazása mindig nagy feladat, különösen az egyedi termékek esetében. Itt mindig vedd alapul a terméked alapanyagárát, a tárgy elkészítésére fordított munkaidőt, a hozzáadott szellemi értéket, esetlegesen az egyéb hasonló termékek árát és ezek alapján próbáld kialakítani a saját terméked árát.
Ha terméked már rendelkezik saját weboldallal, ahol lehetőség van vásárlásra is,esetleg árulod, vagy árulják valahol, akkor az általad megadott végfelhasználói (A Hazai Design oldalán) ár nem lehet nagyobb, mint a termék weboldalán feltüntetett, vagy más boltokban kapható ár.
Kérjük, ne a külföldről behozott, világszerte elismert tervezők által készített termékek áraival próbálj meg versenyezni. A túl magas ár (főleg ha azt igazából semmi nem indokolja) elriaszthatja a potenciális vásárlókat.
Légy reális és őszinte magaddal!

Termékleírás

Amit a termékképek nem tudnak megmutatni, azt érdemes leírni, hogy minél több információhoz jusson a HD csapata és később a vásárló is. Lényeges, hogy ez minden fontos tudnivalót tartalmazzon, és viszonylag részletesen mutassa be termékedet, írja le hasznosságát és rejtett, finom tulajdonságait.

Elküldésre szánt képek

Az elküldésre kiválasztott termékképek mind egy kicsit más szemszögből kell bemutassák a terméket: homogén, lehetőleg fehér háttérrel, saját környezetében, több nézetből (alulról, felülről, elölről, oldalról) és használat közben (ez igen fontos lehet ruháknál és használati tárgyaknál). Az egyik képen szerepelhet esetleg a tárgy egy fontos, kiragadott részlete is.
A képek legyenek élesek és jó minőségűek, mivel elsősorban ezen képek alapján fogja meghozni a HD csapata a döntést és ítélkezik terméked további sorsáról. Alapesetben, ha a képek minőségét és tartalmát megfelelőnek találja a csapat, ezek fognak felkerülni a webshopba.

Nemleges válaszlevél

Válaszleveleinkben a negatív elbírálást csak röviden, néhány mondatban tudjuk megindokolni. Az elbírálással kapcsolatban fellebbezésre lehetőség nincs.
Gondold újra, kérd ki mások véleményét és próbáld a hibákat kijavítani, a terméket átalakítani, tökéletesíteni. Ha mindez megvan, akkor küldd be újra.

Festmények, nyomtatott képek

A Hazai Design kizárólag kész termékek árusításával foglalkozik. A festményeknél és a nyomtatott képeknél, ha az összhang is megköveteli az akasztó, a keret (ha az összhang megköveteli) is hozzátartoznak a termékhez.